Шведська лінія роздачі харчування
Популярність до шведського столу заслужено прийшла насамперед в ресторанах при готелях,оскільки це найбільш швидка форма обслуговування клієнтів,що дозволяє значно економити час відвідувачів.Друга перевага полягає в тому,що шведський стіл дозволяє наочно оцінити меню,склад і консистенцію страви,запах і зовнішній вигляд.Ще одна перевага полягає в тому,що обсяг порції вподобаного страви обмежується тільки величиною тарілки.Право вибору - важлива прерогатива,на яку може розраховувати клієнт - шведський стіл надає повною мірою.Крім того,тут спрацьовує закон людської психіки:приємно думати,що ти отримав більше ніж заплатив - а саме таке відчуття і залишає шведський стіл.