Станція бармена - всі нюанси при індивідуальному замовленні і проектуванні
Сучасна станція бармена – це спеціалізоване обладнання, призначене для забезпечення ефективної та зручної роботи бармена. При правильно підібраній станції значно підвищується продуктивність праці персоналу, якість обслуговування клієнтів. Конструктивно станція бармена лінії роздачі має вигляд стійки з нержавіючої сталі з відсіками для розміщення ємностей з алкоголем, соками та іншими напоями, морозива, льоду, фруктів. Також станції бармена з нержавіючої сталі комплектуються різними компонентами, в залежності від асортименту, спеціалізації закладу, серед яких можуть бути мийки, спеціальні накопичувачі для відходів, стійки, сітки для сушіння скляної і металевої посуди, кріплення для келихів, чарок, чашок і багато іншого.
Абсолютно ясно, що станція бармена, купити яку можна і в готовому вигляді, власники бізнесу HoReCa воліють замовляти індивідуально, з урахуванням конфігурації, площі приміщення, кількості і спеціальності барних працівників і, звичайно ж, особливостей меню закладу. Тому замовлення станції для бармена майже завжди починається з проектування обладнання. Це дуже відповідальний етап роботи, так як від нього залежить те, наскільки буде зручним робоче місце співробітника. Грає роль в розробці станцій і дизайн – багато замовники хочуть бачити обладнання не тільки зручним, але також привабливим, хоча його майже не видно відвідувачам.
Виготовлення станції бармена з нержавіючої сталі на замовлення
Готова станція для барменів, купити яку вдалося точно під конкретний бар – це велике везіння. 90% такого обладнання необхідно ретельно прораховувати, проектувати і адаптувати під певні умови. Компанія PromTime – це провідний український виробник обладнання для HoReCа, в асортименті якого є все що потрібно для ефективного ведення бізнесу у сфері громадського харчування. Станція для бармена з нержавіючої сталі – це одне з найбільш популярних видів обладнання, яке у нас замовляють у різних виконаннях. Наші фахівці мають величезний досвід у конструюванні, виготовленні цієї продукції – від станції PromTime продуктивно працюють в десятках барів, кафе в різних регіонах України.
Зазвичай станція бармена, ціна якої сильно залежить від матеріалів і складності виготовлення проводиться з стійкою до корозії і дії агресивних хімічних речовин нержавіючої сталі марки AISI 304, яку у відповідності з вітчизняними стандартами також іноді називають 18Х10Н. Це надійний, довговічний матеріал, абсолютно безпечний для людей, хімічно нейтральний до продуктів харчування. Нержавіюча сталь цього типу відмінно миється, чиститься, а також без праці полірується до блиску. Завдяки цій станції, виготовлені з сертифікованого металу з дотриманням тонкощів технології, чудово виглядають навіть через багато років інтенсивної експлуатації.
Наші станції бармена Україна легко відрізнити від продуктів інших вітчизняних і зарубіжних брендів – ми робимо індивідуальне проектування, враховуючи всі вимоги замовника і по можливості залишаючи йому варіанти для модернізації обладнання при зміні асортименту або формату закладу. Модульна конструкція станцій відкриває широкі можливості для апгрейда такого роду без повного демонтажу вироби та великих грошових витрат.
Працюючи багато років в індустрії HoReCa, ми впевнені, що універсального рішення для хорошої станції бармена не існує, але при цьому можемо назвати блоки, які майже завжди входять в комплектацію виробу:
- мийна ванна з штампованого металу;
- підставка під блендер, шейкер та інші барні пристосування;
- підставка для пляшок, графинів, паків;
- відділення для розміщення морозива, соків, льоду, рідин з роздільниками;
- модуль мусороприемника.
Барна станція для бармена, ціна якої в компанії PromTime максимально доступна, просто, надійно підключається до комунікацій: водопостачання, каналізації, електричної мережі. Конструктори нашої фірми подбали про те, щоб обладнання було максимально безпечно для співробітників закладу, відвідувачів і обслуговуючого персоналу.
Станція бармена: як відбувається замовлення в PromTime?
Ми знаємо, що робота бармена не так проста, як здається зі сторони і що за кожну зміну співробітник виконує тисячі операцій. Оптимізація робочого місця бармена починається з розробки концепту станції, який виконується відповідно до розмірів приміщення, розташуванням комунікацій, кількістю співробітників і безлічі інших чинників. Зрозуміло, ключове значення при цьому відіграють побажання замовника. Часто нашим конструкторам доводиться виконувати кілька ескізів з яких клієнт вибирає найбільш вподобаний. Іноді виникає необхідність виїжджати на місце, адже великі станції в приміщеннях нестандартної конфігурації вимагають особливого підходу.
Следующим этапом производства становится проектирование оборудования. На этом этапе разрабатывается детальный дизайн, эргономика и функциональность продукта. Комплект готовых рабочих чертежей, с детализацией и спецификацией деталей и узлов согласовывается с клиентом и лишь после этого отправляется на производственный участок для изготовления. Срок выполнения того или иного заказа индивидуален, зависит от объема работ, используемых материалов, сложности отдельных элементов. Готову станцію бармена замовник може зібрати у своєму закладі самостійно, скориставшись нашими детальними схемами, або ми самі зробимо цю роботу, передамо обладнання для використання повністю готовим, «під ключ».
Будь-яка станція бармена, купити або виготовити яку пропонує компанія PromTime, забезпечується офіційною гарантією, сервісним обслуговуванням від виробника в будь-якому регіоні України.