55 відгуків
Производим оборудование по Вашим замерамПосмотреть

Інтернет-магазин тимчасово не працює. Все буде Україна!

+380 (96) 899-89-96
+380 (95) 582-55-59
PromTime

Як вибрати лінію роздачі харчування? Нюанси процедури

Як вибрати лінію роздачі харчування? Нюанси процедури

Сучасні лінії роздачі для громадського харчування – це зручне обладнання, головне призначення якого недолгосрочное збереження готових страв з їх подальшим продажем. З допомогою лінії самообслуговування можна організувати швидкий процес роздачі продуктів, якісний сервіс у кафе, бістро, громадських їдалень на різних комбінатах, підприємствах. Крім того, дане обладнання не тільки зберігає свіжість їжі, але також максимально привабливо демонструє страви.

Лінії роздач для громадського харчування – особливості вибору

Безсумнівно, правильно обладнана їдальня з лінією роздачі користується величезною популярністю серед постійних клієнтів. Якщо ви вирішите купити лінію для роздачі їжі, будьте впевнені, що подібне обладнання може значно знизити вартість обслуговування клієнтури, при цьому збільшити якість і кількість обслуговування. Ви зможете компактно розмістити пропоновані закуски, другі та перші страви, хлібобулочні вироби, гаряче, десерти, напої.

Хочете лінії роздачі харчування купити для свого закладу? Вибирайте PromTime – провідну компанію з виготовлення обладнання з нержавіючої сталі сегменту HoReCa. Ми пропонуємо вашій увазі високоякісні професійне обладнання самообслуговування в двох варіантах – «Класик», «Ексклюзив». Найчастіше лінія роздача має різні автономні модулі, що дозволяє підібрати для свого закладу відповідні комплектації, які підходять за розмірами, функціональним можливостям.

На сайті компанії можна вибрати і придбати лінії роздачі харчування, які поділяються на холодильне, теплове, нейтральне. До холодильним елементів відносяться охолоджувальні вітрини, де зберігаються закуски, салати, десерти і напої. Теплове обладнання – це марміти, що підтримують перші та другі страви в підігрітому стані. Нейтральні модулі – спеціалізовані шафи, які зберігають сухі продукти або предмети столового вжитку.

Кожна лінія роздачі, ціна якої залежить від вибраних типів, кількості модулів, відповідає вимогам санітарних служб, має сертифікати якості.

Марміти для їдалень: поняття, переваги

На сучасній професійній кухні не обійтися без мармітів – особливо популярного обладнання роздачі готових страв, яке може підтримувати задану температуру для різних страв. Так для перших страв, гарячих напоїв це мінімум 75 °С, другі страви вимагають мінімум 65°С. Марміти для їдалень самі по собі універсальні, так як часто їх можна використовувати і при приготуванні страв у духових шафах або печах.

Особливість мармітів – наявність системи підігріву, продукти, піддаються впливу постійного потоку тепла, не змінюючи біохімічний склад, смак продуктів. Температура підтримується регулярно до 80-90°С при необхідності, при цьому їжа не перекипает, не пригорає.

Дане обладнання встановлюється в ресторанах, кафе, інших закладах громадського харчування на висоті 80-90 сантиметрів від підлоги в оптимально відповідному місці.

При виборі мармітів враховуйте їх наступні характеристики:

  • параметри (довжина, ширина), кількість приладів;
  • принцип розташування мармитниці на обладнанні;
  • способи підтримання температури: водяний – процес відбувається за принципом парової лазні; сухий – з наявністю газових або електричних нагрівальних елементів;
  • мобільність, наявність додаткових коліщаток або ніжок для розміщення на столах, функціональність і компактність оснащення;
  • тип призначення: універсальні для будь-якого типу страв, спеціальні – укомплектовані додатковим функціоналом;
  • можливість змінювати температурний режим;
  • додаткове укомплектування термостатом, тепловим шафою для можливості підтримувати температурний режим і знизити витрати на електроенергію;
  • наявність підсвічування, дизайнерське рішення приладу;
  • наявність верхній бічній прозорої панелі за типом вітрини.

Для зручності лінія роздачі харчування в Україні від виробника PromTime оснащені маленькими колесами, що дозволяє легко переміщати приготовану продукцію з кухні в торговий зал.

Марміт, як і більша частина обладнання професійної кухні, виготовляється з міцної високоякісної нержавіючої сталі. Даний матеріал відповідає санітарним вимогам, не піддається корозії, не контактує з їжею, кислотами, тривалий час зберігає свій первинний зовнішній вигляд.

Роздавальна лінія для їдальні – переваги

Зрозуміло, кожна роздавальна лінія для їдальні повинна бути зручною обследующему персоналу і споживача. Тому при підборі деталей і облаштування ліній роздач слід дотримуватися логіки послідовності, щоб уникнути неправильного товарного сусідства. Наприклад, солодкі і солоні страви ні в якому разі не повинні перебувати в сусідніх мармитницах.

Місця громадського харчування припускають систему самостійного обслуговування. Завдяки саме цієї концепції був передбачений доступ клієнтів до прилавків з харчовими продуктами. Ми рекомендуємо придбати лінію самообслуговування, адже сьогодні заклади, обладнані роздатковими модулями, користуються великим попитом, особливо у споживачів, які хочуть швидко і недорого поїсти, отримавши свіжі, смачні, ароматні страви.

Крім перерахованих вище модулів, у каталозі інтернет магазину PromTime можна знайти такі додаткові елементи:

  • прилавки для посуду;
  • харчове обладнання;
  • виробничі столи;
  • вытяжные зонты;
  • моечные ванны, многое другое.

Хотите купить в Украине недорого линии самообслуживания высокого качества? Обращайтесь в компанию PromTime. У нас линия раздачи, цена которой зависит от комплектации, реализуется без накруток, посредников. Мы предлагаем большой выбор оборудования, гарантируем высокое качество всех товаров, удобные способы оплаты, быструю доставку в течение нескольких дней.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner